ghid turistic Madrid

Editura: Aquila

Colectie: Ghid de buzunar

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2007ISBN: 9789737141613

Format: 10,5 x 14,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret vechi : 19.92 Lei

Pret: 14.00 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Madrid

Madridul este unul dintre cele mai active orase ale Europei, un oras ce nu doarme niciodata, viu si colorat. Viata de noapte a Madridului este renumita, fiind orasul cu cel mai mare numar de baruri pe cap de locuitor. Renumite sunt insa si atractiile acestui oras printre care se numara Muzeul Prado, Palatul Regal, Teatrul Regal, Puerta del Sol, Centrul de Arta Regina Sofia (in care se afla Guernica lui Pablo Picasso), iar o plimbare cu telefericul sau o vizita la Delfinariu sau Parcul de Distractii copleteaza o vacanta perfecta.
Colectia Ghid de buzunar va poarta pasii prin cele mai frumoase orase ale lumii si va ajuta sa intelegeti istoria, traditiile si cultura locurilor ce vreti sa le descoperiti. Ghidul de fata vine in ajutorul cititorilor cu informatii detaliate despre obiectivele de interes, dar si cu date complete despre mijloacele de transport, restaurante, hoteluri, festivaluri, viata de noapte si multe altele, pentru planificarea din timp a calatoriei.

Ghid turistic Madrid are 537 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleMadrid

Cuvinte cheie: ghid turistic madrid, madrid, madrid ghid turistic, ghid turistic, spania, atractii madrid, vacanta madrid, excursie madrid, palatul regal, catedrala almudena, plaza mayor, puerta del sol, gran via, piata santa ana, ghid turistic spania, ghid de buzunar madrid, ghid de buzunar, spania, ghid madrid, madrid ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Madrid

Alte ghiduri din colectia "Ghid de buzunar"