ghid turistic Londra

Editura: Aquila

Colectie: Ghid de buzunar

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2007ISBN: 9789737141620

Format: 10,5 x 14,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret vechi : 19.92 Lei

Pret: 14.00 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Londra

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit, dar si cel mai mare oras din Europa. Principalele atractii turistice ale Londrei sunt Palatul Westminster, sediul Parlamentului, Big Ben, London Eye, Turnul Londrei, Palatul Buckingham, Hyde Park, dar si atmosfera trepidanta din pub-urile, restaurantele si cluburile de noapte constituie un motiv pentru care trebuie neaparat sa vizitam Londra.
Colectia Ghid de buzunar va poarta pasii prin cele mai frumoase orase ale lumii si va ajuta sa intelegeti istoria, traditiile si cultura locurilor ce vreti sa le descoperiti. Ghidul de fata vine in ajutorul cititorilor cu informatii detaliate despre obiectivele de interes, dar si cu date complete despre mijloacele de transport, restaurante, hoteluri, festivaluri, viata de noapte si multe altele, pentru planificarea din timp a calatoriei.

Ghid turistic Londra are 647 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleLondra

Cuvinte cheie: ghid turistic londra, ghid turistic, londra, vacanta londra, londra ghid turistic, atractii turistice londra, marea britanie, marea britanie ghid turistic, ghid turistic marea britanie, excursie londra, british museum, westminster abbey, palatul buckingham, trafalgar square, big ben, london eye, roata mileniului, ghid de buzunar londra, ghid de buzunar, ghid londra, londra ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Londra

Alte ghiduri din colectia "Ghid de buzunar"