ghid turistic Oslo

Editura: Aquila

Colectie: Ghid de buzunar

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2008ISBN: 9789737142634

Format: 10,5 x 14,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret vechi : 19.92 Lei

Pret: 14.00 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Oslo

Oslo reuseste sa fie “cel mai mare sat din lume” dar si o metropola moderna, cosmopolita, declarata unul dintre cele mai bune locuri din lume unde cineva si-ar dori sa traiasca. Daca ajungeti in Oslo incercati sa combinati vizitarea numeroaselor obiective turistice cu putin sport, dar bucurati-va si de peisajele minunate, unice in Europa.
Colectia Ghid de buzunar va poarta pasii prin cele mai frumoase orase ale lumii si va ajuta sa intelegeti istoria, traditiile si cultura locurilor ce vreti sa le descoperiti. Ghidul de fata vine in ajutorul cititorilor cu informatii detaliate despre obiectivele de interes, dar si cu date complete despre mijloacele de transport, restaurante, hoteluri, festivaluri, viata de noapte si multe altele, pentru planificarea din timp a calatoriei.

Ghid turistic Oslo are 555 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleOslo

Cuvinte cheie: ghid turistic oslo, ghid turistic oslo, oslo ghid turistic, ghid turistic, oslo, vacanta oslo, atractii turistice oslo, norvegia, norvegia ghid turistic, ghid turistic norvegia, excursie oslo, ghid de buzunar oslo, ghid de buzunar, ghid oslo, oslo ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Oslo

Alte ghiduri din colectia "Ghid de buzunar"