ghid turistic Madrid

Editura: Linghea

Colectie: Descopera

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2018ISBN: 978-606-8837-63-5

Format: 194 x 116 mm

Numar de pagini: 141

Text in limba: romana


Pret: 44.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Madrid

 Una dintre cele mai mari metropole ale Europei, Madrid este si una dintre cele mai vizitate. Doar sa studiati acest ghid turistic Madrid din colectia Descopera si veti vedea imediat motivele pentru care milioane de turisti ii calca strazile. De la impresionantele muzee, la cluburi si baruri unde viata de noapte este renumita, de la spectacolele de flamenco si pana la gastronomia renumita, dela cladirile istorice impresionante si pana la locurile destinate copiilor, capitala Spaniei este renumita pentru ca face pe oricine sa zambeasca. 

Bine structurat si cu informatiile despre obiectivele turistice foarte detaliate, ghidul turistic Madrid este unul dintre cele mai cautate de pe piata de profil. Harta detasabila de la final, precum si datele utile cu ajutorul carora puteti planifica in detaliu calatoria, fac ca acest ghid turistic din colectia Descopera sa fie in topul ghidurilor de calatorie de pe piata romaneasca.

Ghid turistic Madrid are 454 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleMadrid

Cuvinte cheie: ghid turistic madrid, madrid ghid turistic, ghid madrid, madrid ghid, ghid descopera madrid, ghid de calatorie madrid, atractii turistice madrid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Madrid

Alte ghiduri din colectia "Descopera"