ghid turistic Paris

Editura: Aquila

Colectie: Ghid de buzunar

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2007ISBN: 9789737141361

Format: 10,5 x 14,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret vechi : 19.92 Lei

Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Paris

Orasul Luminlor este una dintre cele mai bune destinatii turistice si cu greu se gaseste ceva ce Parisul sa nu poata oferi. De la obiective turistice de care oricine a auzit (Catedrala Notre-Dame, Turnul Eiffel, Champs Elysees, Arcul de Triumf, Luvru sau Versailles), pana la locuri pentru distractie si divertisment sau delicii culinare si vinuri renumite, capitala Frantei este plina de surprize si nu va ramane decat sa le savurati descoperindu-le.
Colectia Ghid de buzunar va poarta pasii prin cele mai frumoase orase ale lumii si va ajuta sa intelegeti istoria, traditiile si cultura locurilor ce vreti sa le descoperiti. Ghidul de fata vine in ajutorul cititorilor cu informatii detaliate despre obiectivele de interes, dar si cu date complete despre mijloacele de transport, restaurante, hoteluri, festivaluri, viata de noapte si multe altele, pentru planificarea din timp a calatoriei.
 

Ghid turistic Paris are 582 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleParis

Cuvinte cheie: ghid turistic paris, paris ghid turistic, paris, ghid turistic, franta, ghid turistic franta, franta ghid turistic, atractii paris, excursie paris, vacanta paris, turnul eiffel, notre dame, moullin rouge, ghid de buzunar paris, ghid de buzunar, ghid paris, paris ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Paris

Alte ghiduri din colectia "Ghid de buzunar"