ghid turistic Madrid

Editura: Rao

Colectie: Ghiduri turistice

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2007ISBN: 9789737170484

Format: 22 x 13 cm

Numar de pagini: 234

Text in limba: romana


Pret: 59.99 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Madrid

Madrid, capitala Spaniei, este o atractie turistica ce multumeste pe orice turist. Printre cele mai cunoscute obiective se numara Palatul Regal si Muzeul Prado, insa Madridul este un oras plin de viata si de culoare, o locatie ospitaliera plina de teatre si cinematografe, cluburi de noapte, restaurante si cafenele.
Viata de noapte din Madrid este foarte diversa: Puerta de Sol este cea mai populara locatie, Plaza de Oriente este zona cu cele mai bune restaurante, iar Gran Vía este cunoscuta pentru teatre si cinematografe. Ghidurile care va arata ceea ce altii doar va povestesc contin insa liste cuprinzatoare cu posibilitati de distractie si recomandari privind viata de noapte, hotelurile, restaurantele si cafenelele, dar si informatii detaliate despre obiectivele turistice, muzeele si atractiile madrilene. De asemenea gasiti si harti detaliate, alaturi de sute de fotografii reprezentative, care va vor ajuta sa descoperiti toate frumusetile acestui oras. 

Ghid turistic Madrid are 668 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleMadrid

Cuvinte cheie: ghid turistic madrid, madrid, madrid ghid turistic, ghid turistic, spania, atractii madrid, vacanta madrid, excursie madrid, palatul regal, catedrala almudena, plaza mayor, puerta del sol, gran via, piata santa ana, ghid turistic spania, dorling kindersley, ghid madrid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Madrid

Alte ghiduri din colectia "Ghiduri turistice"