ghid turistic Istanbul

Editura: Aquila

Colectie: Ghid de buzunar

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2007ISBN: 9789737141347

Format: 10,5 x 14,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret vechi : 19.92 Lei

Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Istanbul

Istanbul poate fi numit atractie turistica doar prin simplul fapt ca este singurul oras din lume ce se intinde pe doua continenet, Europa si Asia. Acest oras insa este foarte coplex si incitant, cu foarte multe obiective turistice si posibilitati de distractie si relaxare. Printre principalele atractii se numara: Moscheea Albastra, Catedrala Sfanta Sofia, Palatul Topkapi si Marele Bazar.
Colectia Ghid de buzunar va poarta pasii prin cele mai frumoase orase ale lumii si va ajuta sa intelegeti istoria, traditiile si cultura locurilor ce vreti sa le descoperiti. Ghidul de fata vine in ajutorul cititorilor cu informatii detaliate despre obiectivele de interes, dar si cu date complete despre mijloacele de transport, restaurante, hoteluri, festivaluri, viata de noapte si multe altele, pentru planificarea din timp a calatoriei.

Ghid turistic Istanbul are 697 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleIstanbul

Cuvinte cheie: ghid turistic istanbul, ghid turistic, istanbul, vacanta istanbul, istanbul ghid turistic, sfanta sofia, moscheea albastra, marele bazar, moscheea soliman, biserica chora, ghid de buzunar istanbul, ghid de buzunar, ghid turistic turcia, turcia ghid turistic, turcia, ghid istanbul, istanbul ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Istanbul

Alte ghiduri din colectia "Ghid de buzunar"