ghid turistic Madrid

Editura: Rao

Colectie: Harta si ghid de buzunar

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2007ISBN: 9789737171245

Format: 7 x 15,3 cm

Numar de pagini: 98

Text in limba: romana


Pret: 24.99 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Madrid

Cultura, arta, coride, muzica, lumina si culoare, toate aceste cuvinte definesc Madridul, o locatie ospitaliera si foarte diversa. Cu puncte de atractie precum Palatul Regal, Biblioteca Nationala, Teatrul Regal, muzeul Prado, dar si cu numeroase teatre, cinematografe, restaurante, cafenele si cluburi de noapte, capitala Spaniei este una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume.
Realizate in colaborare cu editura Dorling Kindersley (DK), ghidurile turistice din colectia "Harta si ghid de buzunar" vin in ajutorul turistilor care nu au la dispozitie timpul necesar pentru a cunoaste in detaliu orasul. Alaturi de informatii esentiale despre monumentele si obiectivele turistice importante, grupate pe trasee, dar si recomandari si informatii utile despre restaurante, hoteluri, locuri de distractie, mijloace de transport, aceste ghiduri contin si o harta plianta a orasului, ce marcheaza punctele de interes dar si rutele mijloacelor de transport.
 

Ghid turistic Madrid are 510 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleMadrid

Cuvinte cheie: ghid turistic madrid, madrid, madrid ghid turistic, ghid turistic, spania, atractii madrid, vacanta madrid, excursie madrid, palatul regal, catedrala almudena, plaza mayor, puerta del sol, gran via, piata santa ana, ghid turistic spania, dorling kindersley, harta si ghid de buzunar, harta si ghid de buzunar madrid, harta madrid, ghid madrid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Madrid

Alte ghiduri din colectia "Harta si ghid de buzunar"