ghid turistic Stockholm

Editura: Aquila

Colectie: Ghid de buzunar

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2008ISBN: 9789737142665

Format: 10,5 x 14,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret vechi : 19.92 Lei

Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Stockholm

Stockholm este un oras plin de culoare, un oras in care noul se imbina perfect cu vechiul. Parcuri, piete, bulevarde frumoase, arhitectura caracteristica tarilor nordice, ambarcatiuni de toate felurile, cafenele si restaurante, toate acestea fac din Stockholm un oras vibrant, o destinatie de vacanta perfecta.
Colectia Ghid de buzunar va poarta pasii prin cele mai frumoase orase ale lumii si va ajuta sa intelegeti istoria, traditiile si cultura locurilor ce vreti sa le descoperiti. Ghidul de fata vine in ajutorul cititorilor cu informatii detaliate despre obiectivele de interes, dar si cu date complete despre mijloacele de transport, restaurante, hoteluri, festivaluri, viata de noapte si multe altele, pentru planificarea din timp a calatoriei.
 

Ghid turistic Stockholm are 1361 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleStockholm

Cuvinte cheie: ghid turistic stockholm, stockholm ghid turistic, stockholm, ghid de buzunar, ghid de buzunar stockholm, atractii turistice stockholm, vacanta stockholm, excursie stockholm, suedia, ghid turistic suedia, suedia ghid turistic, ghid stockholm, stockholm ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Stockholm

Alte ghiduri din colectia "Ghid de buzunar"