ghid turistic Atena

Editura: Aquila

Colectie: Ghid de buzunar

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2007ISBN: 9789737141637

Format: 10,5 x 14,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret vechi : 19.92 Lei

Pret: 14.00 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Atena

Atena este o metropola cu o atmosfera moderna, cu o infrastructura excelenta si zone pietonale elegante, insa atractia principala o constituie centrul istoric, locul in care turistii vin sa admire Acropole, dealul pe care se afla unele dintre cele mai importante situri istorice, printre care si Parthenonul. O vacanta la Atena nu inseaman doar situri arheologice si muzee, ca orice oras ce se respecta Atena ofera o lista bogata de activitati atractive: restaurante, cafenele, zone pentru shopping, plaje bine organizate.
Colectia Ghid de buzunar va poarta pasii prin cele mai frumoase orase ale lumii si va ajuta sa intelegeti istoria, traditiile si cultura locurilor ce vreti sa le descoperiti. Ghidul de fata vine in ajutorul cititorilor cu informatii detaliate despre obiectivele de interes, dar si cu date complete despre mijloacele de transport, restaurante, hoteluri, festivaluri, viata de noapte si multe altele, pentru planificarea din timp a calatoriei.

Ghid turistic Atena are 919 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleAtena

Cuvinte cheie: ghid turistic atena, atena ghid turistic, ghid turistic, atena, grecia, ghid turistic grecia, atractii atena, vacanta atena, excursie atena, acropole, parthenon, ghid de buzunar atena, ghid de buzunar, ghid atena, atena ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Atena

Alte ghiduri din colectia "Ghid de buzunar"