ghid turistic Madrid

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2008ISBN: 978-973-7887-42-9

Format: 11 x 19,5 cm

Numar de pagini: 152

Text in limba: romana


Pret: 29.43 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Madrid

Va recomandam sa nu ratati sansa de a merge la Madrid si de a vedea Palatul Regal, Catedrala Almudena, Plaza Mayor, Puerta del Sol, Gran Via, Piata Santa Ana si numeroasele cladiri istorice si piete care fac din capitala Spaniei una dintre cele mai atractive orase ale Europei. Dar Madridul nu este doar o destinatie culturală, ci si un oras al divertismentului, cu multe puburi, cafenele, discoteci si cluburi de noapte deschis pana tarziu.
Ghidul turistic Madrid, din colectia Calator pe Mapamond, va pune la dispozitie, alaturi de harta orasului, toate datele de care aveti nevoie pentru o vacanta de neuitat. De la informatii despre cum se ajunge la Madrid pana la locuri unde sa va cazati sau sa luati masa, gasiti totul in acest ghid bine structurat pe capitole si cu informatii actualizate. 

Ghid turistic Madrid are 648 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleMadrid

Cuvinte cheie: ghid turistic madrid, madrid, madrid ghid turistic, ghid turistic, spania, atractii turistice madrid, vacanta madrid, excursie madrid, palatul regal, catedrala almudena, plaza mayor, puerta del sol, gran via, piata santa ana, ghid turistic spania, ghid de calatorie madrid, ghid madrid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Madrid

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"