ghid turistic Florenta

Editura: Aquila

Colectie: Ghid de buzunar

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2008ISBN: 9789737142573

Format: 10,5 x 14,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret vechi : 19.92 Lei

Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Florenta

Florenta, inima Toscanei, un adevarat muzeu in aer liber, o capodopera artistica, culturala si istorica, amplasata intr-un cadru natural impresionant. Unul dintre cele mai vizitate orase ale Italiei si ale Europei, de o frumusete inegalabila.
Colectia Ghid de buzunar va poarta pasii prin cele mai frumoase orase ale lumii si va ajuta sa intelegeti istoria, traditiile si cultura locurilor ce vreti sa le descoperiti. Ghidul de fata vine in ajutorul cititorilor cu informatii detaliate despre obiectivele de interes, dar si cu date complete despre mijloacele de transport, restaurante, hoteluri, festivaluri, viata de noapte si multe altele, pentru planificarea din timp a calatoriei.

Ghid turistic Florenta are 1192 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleFlorenta

Cuvinte cheie: ghid turistic toscana si florenta, ghid turistic, toscana si florenta, toscana, florenta, toscana si florenta ghid turistic, ghid turistic florenta, florenta ghid turistic, firenze, italia, atractii florenta, atractii firenze, excursie florenta, excursie firenze, vacanta florenta, vacanta firenze, ghid turistic italia, ghid de buzunar, ghid de buzunar florenta, ghid florenta, florenta ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Florenta

Alte ghiduri din colectia "Ghid de buzunar"