ghid turistic Budapesta

Editura: Aquila

Colectie: Ghid de buzunar

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2007ISBN: 9789737141644

Format: 10,5 x 14,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret vechi : 19.92 Lei

Pret: 14.00 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Budapesta

Perla Dunarii, dupa cum mai este numita Budapesta, face parte, alaturi de Viena, Bratislava si Belgrad, din lantul de capitale europene strabatute de Dunare. Istoric, modern, cu privelisti superbe asupra Dunarii, plin de atractii, Budapesta este una dintre cele mai frumoase orase ale Europei, pe care merita din plin sa il vizitati.
Colectia Ghid de buzunar va poarta pasii prin cele mai frumoase orase ale lumii si va ajuta sa intelegeti istoria, traditiile si cultura locurilor ce vreti sa le descoperiti. Ghidul de fata vine in ajutorul cititorilor cu informatii detaliate despre obiectivele de interes, dar si cu date complete despre mijloacele de transport, restaurante, hoteluri, festivaluri, viata de noapte si multe altele, pentru planificarea din timp a calatoriei.

Ghid turistic Budapesta are 582 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleBudapesta

Cuvinte cheie: ghid turistic budapesta, budapesta ghid turistic, budapesta, excursie budapesta, atractii budapesta, vacanta budapesta, buda, pesta, castelul buda, dealul gellert, bastionul pescarilor, parlamentul maghiar, bazilica sfantul stefan, cotul dunarii, ghid de buzunar budapesta, ghid de buzunar, ghid budapesta, budapesta ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Budapesta

Alte ghiduri din colectia "Ghid de buzunar"