ghid turistic Roma

Editura: Aquila

Colectie: Ghid de buzunar

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2007ISBN: 9789737141323

Format: 10,5 x 14,5 cm

Numar de pagini: 144

Text in limba: romana


Pret vechi : 19.92 Lei

Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Roma

De la Colosseum la piatete mici pitite in vechiul cartier Trastevere, de la Fontana di Trevi la monumente ascunse dupa cladiri de secole, de la grandoarea Vaticanului la bulevarde comerciale cu case de moda renumite, de la restaurante, cafenele si pizzerii elegante la oameni primitori, Roma ofera turistilor o lista impresionanta de atractii.
Colectia Ghid de buzunar va poarta pasii prin cele mai frumoase orase ale lumii si va ajuta sa intelegeti istoria, traditiile si cultura locurilor ce vreti sa le descoperiti. Ghidul de fata vine in ajutorul cititorilor cu informatii detaliate despre obiectivele de interes, dar si cu date complete despre mijloacele de transport, restaurante, hoteluri, festivaluri, viata de noapte si multe altele, pentru planificarea din timp a calatoriei.

Ghid turistic Roma are 598 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleRoma

Cuvinte cheie: ghid turistic roma, roma ghid turistic, roma, ghid turistic, ghid turistic italia, italia ghid turistic, atractii roma, excursie roma, vacanta roma, italia, colosseum, capela sixtina, ghid de buzunar roma, ghid de buzunar, ghid roma, roma ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Roma

Alte ghiduri din colectia "Ghid de buzunar"