ghid turistic Roma

Editura: Rao

Colectie: Ghiduri turistice

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2007ISBN: 9789737170965

Format: 22 x 13 cm

Numar de pagini: 448

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Roma

In nici un oras din lume istoria nu este atat de vizibila ca in Roma. La fiecare pas intalnesti ceva care sa te uimeasca. Pietele din Roma sunt una dintre principalele atractii ale orasului: Piata Sf. Petru, unde se inalta maiestuoasa Bazilica Sf. Petru, Piazza di Spagna, cu celebrele sale Trepte Spaniole, Piazza Venezia, inima orasului, Piazza del Campidoglio, unde se inalta impunator sediu guvernului italian, dar si multe altele pitite printre stradutele inguste. Sa nu uitam insa de Colosseum, Forul Roman, Fontana di Trevi sau Capela Sixtina, obiective ce te vor face sa revii cu singurata in acest oras inegalabil.
Realizate in colaborare cu celebra editura londoneza Dorling Kindersley (DK), ghidurile turistice din aceasta colectie sunt tot ceea ce va trebuie pentru a planifica in detaliu calatoria dumneavoastra. Harti detaliate, informatii complete, aduse la zi, despre obiectivele turistice, cu orare de functionare si mijloace de transport, informtaii despre gastronomia locala, festivaluri si evenimente, modalitati de a petrece timpul liber, drumetii, croaziere si tururi tematice, dar si numeroase fotografii reprezentative, va sunt prezentate in acest ghid complet si usor de utilizat.
 

Ghid turistic Roma are 1363 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleRoma

Cuvinte cheie: ghid turistic roma, roma ghid turistic, roma, ghid turistic, ghid turistic italia, italia ghid turistic, atractii roma, excursie roma, vacanta roma, italia, colosseum, capela sixtina, dorling kindersley, ghid roma,

Publicitate

Alte ghiduri cu Roma

Alte ghiduri din colectia "Ghiduri turistice"