ghid turistic Roma

Editura: Linghea

Colectie: Descopera

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2017ISBN: 978-606-8837-40-6

Format: 194 x 116 mm

Numar de pagini: 141

Text in limba: romana


Pret: 39.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Roma

 Probabil unul dintre cele mai mari muzee in aer liber, Roma, este orasul de care te indragostesti imediat ce pasesti pe ingustele sale stradute. Nu faci un pas fara sa ridici privirea si sa admiri o opera de arta, iar fiecare colt de strada te surprinde cu o piateta cocheta cu fantani si statui ce te coplesesc pe loc. Un oras al superlativelor, un oras pe care vei vrea sa il vizitezi cu orice ocazie. Fontana di Trevi, Piazza Navona, Colosseumul, Forumul Roman, Castelul Sant'Angelo, Vatican, Capela Sixtina sunt doar cateva dintre marile atractii ce trebuiesc vazute de un turist in calatoriile sale si bineinteles ca toate se gasesc unite prin istorie si cultura, aici in Roma. 

Editura Linghea a lansat pe piata romaneasca de ghiduri turistice, o colectie noua de ghiduri de calatorie, foarte apreciata in intreaga lume prin complexitatea informatiilor. Ghidul va pune la dispozitie informatii complete despre obiectivele cazare, restaurante, viata de noapte, divertisment, locuri pentru copii, shopping pentru a va putea planifica in detaliu calatoria, dar si traseele ideale pe care sa le urmati pentru a descoperi esenta Romei. Fiecare traseu este insotit de harta, iar obiective turistice sunt atent descrise si insotite de poze reprezentative. Va recomandam ghid turistic Roma si pentru faptul ca la final gasiti o harta pliata, detasabila. 

Ghid turistic Roma are 356 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleRoma

Cuvinte cheie: ghid turistic roma, ghid roma, ghiduri turistice berlitz, ghiduri berlitz, ghid turistic roma berlitz, ghid turistic berlitz roma, ghid de buzunar roma, ghiduri turistice,

Publicitate

Alte ghiduri cu Roma

Alte ghiduri din colectia "Descopera"