ghid turistic Londra

Editura: Ad Libri

Colectie: Orasele lumii, pas cu pas

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2009ISBN: 978-973-7887-91-7

Format: 13,3 x 18,9 cm

Numar de pagini: 176

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Londra

Londra este un oras cosmopolit si o destinatie de vacanta visata de turistii de pretutindeni. Capitala Regatului Unit al Marii Britanii atrage in primul rand prin imbinarea armonioasa intre conservatorism si modernism, intre vechi si nou: cladiri de epoca si zgarie-nori nori din sticla, strazi cu grandoare regala si cartiere pestrite. Intr-o plimbare la pas prin Londra veti descoperi celebre teatre de musicaluri, pub-uri cu traditie unde se bea bere si se urmaresc meciuri din Premier League, cluburi cu atmosfera incendiara, dar si British Museum, Westminster Abbey, Palatul Buckingham, Trafalgar Square sau Big Ben-ul.
Pentru a nu pierde nimic din toate acestea si a descoperi cu adevarat spiritul englez editura Ad Libri va pune la dispozitie acest ghid cu 24 de tururi tematice invitandu-va sa descoperiti istoricul si povestile faimoase din trecutul locurilor vizitate, dar si recomandari de cafenele si restaurante. Parcurgand cel putin unul dintre aceste tururi veti putea spune cu siguranta: "Thank You, London!!!" 

Ghid turistic Londra are 432 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleLondra

Cuvinte cheie: ghid turistic londra, ghid turistic, londra, vacanta londra, londra ghid turistic, atractii turistice londra, marea britanie, marea britanie ghid turistic, ghid turistic marea britanie, excursie londra, british museum, westminster abbey, palatul buckingham, trafalgar square, big ben, london eye, roata mileniului, ghid londra,

Publicitate

Alte ghiduri cu Londra

Alte ghiduri din colectia "Orasele lumii, pas cu pas"