ghid turistic Londra

Editura: Rao

Colectie: Harta si ghid de buzunar

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2009ISBN: 9789737172839

Format: 7 x 15,3 cm

Numar de pagini: 99

Text in limba: romana


Pret: 24.99 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Londra

Un oras cosmopolit, cu o istorie foarte bogata. De la monumente si obiective istorice, cladiri impresionante si zone linistite, la o viata de noapre foarte activa, cu baruri si pub-uri traditionale, Londra este un loc in care orice turist se va simti bine, indiferent de varsta sau anotipul in care vine aici.
Realizate in colaborare cu editura Dorling Kindersley (DK), ghidurile turistice aceasta colectie vin in ajutorul turistilor care nu au la dispozitie timpul necesar pentru a cunoaste in detaliu orasul. Alaturi de informatii esentiale despre monumentele si obiectivele turistice importante, grupate pe trasee, dar si recomandari si informatii utile despre restaurante, hoteluri, locuri de distractie, mijloace de transport, aceste ghiduri contin si o harta plianta a orasului, ce marcheaza punctele de interes dar si rutele mijloacelor de transport.
 

Ghid turistic Londra are 582 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleLondra

Cuvinte cheie: ghid turistic londra, ghid turistic, londra, vacanta londra, londra ghid turistic, atractii turistice londra, marea britanie, marea britanie ghid turistic, ghid turistic marea britanie, excursie londra, british museum, westminster abbey, palatul buckingham, trafalgar square, big ben, london eye, roata mileniului, dorling kindersley, harta si ghid de buzunar, harta si ghid de buzunar londra, harta londra, ghid londra,

Publicitate

Alte ghiduri cu Londra

Alte ghiduri din colectia "Harta si ghid de buzunar"