ghid turistic Atena

Editura: Ad Libri

Colectie: Destinatii de top

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2009ISBN: 978-973-7887-97-9

Format: 13,3 x 18,9 cm

Numar de pagini: 192

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Atena

Capitala Greciei a devenit un oras modern, cu o infrastructura excelenta si o oferta larga de hoteluri, restaurante si cluburi. Zona cea mai importanta a Atenei este insa centrul istoric, locul unde turistii pot admira Acropole, dealul pe care sunt localizate cele mai importante situri, printre care si Parthenonul. Nu ezitati insa sa porniti la o vanatoare de graffiti, unele dintre ele adevarate capodopere.
Ghidul turistic Atena, din colectia Destinatii de Top, este structurat pe mai multe capitole, fiecare reprezentand cate o zona, in care sunt prezentate detaliat obiectivele turistice, plus informatii despre orare de functionare, mijloace de transport, taxa de intrare, daca este cazul, si multe alte date utile. Fiecare zona este reprezentata pe cate o harta, pe care apar toate obiectivele de interes. 

Ghid turistic Atena are 748 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleAtena

Cuvinte cheie: ghid turistic atena, atena ghid turistic, ghid turistic, atena, grecia, ghid turistic grecia, atractii turistice atena, vacanta atena, excursie atena, acropole, parthenon, ghid atena,

Publicitate

Alte ghiduri cu Atena

Alte ghiduri din colectia "Destinatii de top"