ghid turistic Spania

Editura: Aquila

Colectie: Ghid complet

Autor(i): Insight Guide

An aparitie: 2011ISBN: 9789737145161

Format: 15 x 22 cm

Numar de pagini: 416

Text in limba: romana


Pret vechi : 62.90 Lei

Pret: 55.00 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Spania

Spania ocupa cea mai mare parte din Peninsula Iberica, Insulele Canare si Insulele Baleare. Este una dintre cele mai frumoase si mai active tari din lume, unde pofta de viata este mai pronuntata ca in oricare alta tara europeana. Istorie, cultura, arta, distractie si divertisment, plaje si peisaje magnifice, sport si relaxare, Spania ofera din toate, pentru toate gusturile.
Ghidurile turistice din aceasta colectie sunt structurate pe capitole astfel incat cititorii sa cunoasca istoria, oamenii, locurile, trasaturile fiecarei tari, dar si sa descopere obiectivele de interes si sa afle informatii detaliate despre ele. Alaturi de imagini reprezentative si harti detaliate, ghidurile colectiei Ghid Complet ne ajuta sa planificam in detaliu calatoria, sa ne familiarizam cu locul, dar ne ofera si sfaturi practice si informatii despre transport, cazare, restaurante, viata de noapte, sport si timp liber.
 

Ghid turistic Spania are 1814 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleSpania

Cuvinte cheie: ghid turistic spania, spania ghid turistic, spania, ghid turistic, atractii spania, excursie spania, vacanta spania, barcelona, madrid, insulele baleare, insulele canare, ghid complet spania, insight guide, harta spania, ghid complet, ghid spania, spania ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Spania

Alte ghiduri din colectia "Ghid complet"