ghid turistic Polonia

Editura: Aquila

Colectie: Ghid complet

Autor(i): Insight Guide

An aparitie: 2011ISBN: 9789737144355

Format: 15 x 22 cm

Numar de pagini: 416

Text in limba: romana


Pret vechi : 62.90 Lei

Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Polonia

Polonia face parte dintre destinatiile turistice noi, insa este o tara care are cu ce se mandri. Frumusetea sa poate fi admirata atat in orasele vechi, cu numeroase monumente si cladiri impresionante, cat si in peisajul foarte complex cu parcuri si rezervatii naturale.
Ghidurile turistice din aceasta colectie sunt structurate pe capitole astfel incat cititorii sa cunoasca istoria, oamenii, locurile, trasaturile fiecarei tari, dar si sa descopere obiectivele de interes si sa afle informatii detaliate despre ele. Alaturi de imagini reprezentative si harti detaliate, ghidurile colectiei Ghid Complet ne ajuta sa planificam in detaliu calatoria, sa ne familiarizam cu locul, dar ne ofera si sfaturi practice si informatii despre transport, cazare, restaurante, viata de noapte, sport si timp liber.
 

Ghid turistic Polonia are 1438 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 stelePolonia

Cuvinte cheie: ghid turistic polonia, polonia, polonia ghid turistic, ghid turistic, atractii polonia, excursie polonia, vacanta polonia, ghid complet, ghid complet polonia, polonia ghid complet, insight guide, harta polonia, ghid polonia, polonia ghid,

Publicitate

Alte ghiduri din colectia "Ghid complet"