ghid turistic Norvegia

Editura: Aquila

Colectie: Ghid complet

Autor(i): Insight Guide

An aparitie: 2008ISBN: 9789737142733

Format: 15 x 22 cm

Numar de pagini: 392

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Norvegia

Norvegia este una dintre cele mai atractive destinatii din Europa, cu peisaje uluitoare, cascade, ghetari, fiorduri linistite, sate de pescari retrase, case vopsite in culori vii, dansuri folclorice si oameni prietenosi ce va vor incanta cu povesti cu troli si zane. Pentru a descoperi cu adevarat Norvegia cel mai indicat este sa angajati un ghid pentru o vizita organizata si cu siguranta nu veti da gres.
Colectia Ghid Complet este o colectie de ghiduri turistice foarte apreciate, cu imagini sugestive si harti detaliate pentru toate zonele tarii prezentate. Informatiile oferite vor ajuta cititorii sa inteleaga atat istoria, cultura si traditiile locale, cat si sa descopere obiectivele turistice, acestea fiind reprezentate si pe harti detaliate.
 

Ghid turistic Norvegia are 806 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleNorvegia

Cuvinte cheie: ghid turistic norvegia, norvegia, norvegia ghid turistic, ghid turistic, atractii norvegia, excursie norvegia, vacanta norvegia, ghid complet, ghid complet norvegia, norvegia ghid complet, insight guide, harta norvegia, ghid norvegia, norvegia ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Norvegia

Alte ghiduri din colectia "Ghid complet"