ghid turistic Maroc

Editura: Aquila

Colectie: Ghid complet

Autor(i): Insight Guide

An aparitie: 2008ISBN: 9789737142771

Format: 15 x 22 cm

Numar de pagini: 362

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Maroc

Mirajul Marocului invaluie pe orice turist. De la dune de nisip ce isi schimba in continuu formele, la canioane sculptate in Muntii Atlas, de la orase agitate la hammam-uri (bai cu aburi) relaxante, Marocul surprinde intotdeauna si ofera turistilor imagini si momente unice.
Ghidurile turistice din aceasta colectie sunt structurate pe capitole astfel incat cititorii sa cunoasca istoria, oamenii, locurile, trasaturile fiecarei tari, dar si sa descopere obiectivele de interes si sa afle informatii detaliate despre ele. Alaturi de imagini reprezentative si harti detaliate, ghidurile colectiei Ghid Complet ne ajuta sa planificam in detaliu calatoria, sa ne familiarizam cu locul, dar ne ofera si sfaturi practice si informatii despre transport, cazare, restaurante, viata de noapte, sport si timp liber.
 

Ghid turistic Maroc are 1233 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleMaroc

Cuvinte cheie: ghid turistic maroc, maroc, maroc ghid turistic, ghid turistic, atractii maroc, excursie maroc, vacanta maroc, ghid complet, ghid complet maroc, maroc ghid complet, insight guide, harta maroc, ghid maroc, maroc ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Maroc

Alte ghiduri din colectia "Ghid complet"