ghid turistic Marea Britanie

Editura: Aquila

Colectie: Ghid complet

Autor(i): Insight Guide

An aparitie: 2008ISBN: 9789737142214

Format: 15 x 22 cm

Numar de pagini: 422

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Marea Britanie

O tara ca un magnet pentru turisti, in care istoria si traditia se imbina perfect cu pub-urile si distractia. Marea Britanie este locul unde nu te plictisesti niciodata. Orase infloritoare, castele impresionante, peisaje superbe, oameni veseli si prietenosi, totul atrage si invaluie in farmec.
Ghidurile turistice din aceasta colectie sunt structurate pe capitole astfel incat cititorii sa cunoasca istoria, oamenii, locurile, trasaturile fiecarei tari, dar si sa descopere obiectivele de interes si sa afle informatii detaliate despre ele. Alaturi de imagini reprezentative si harti detaliate, ghidurile colectiei Ghid Complet ne ajuta sa planificam in detaliu calatoria, sa ne familiarizam cu locul, dar ne ofera si sfaturi practice si informatii despre transport, cazare, restaurante, viata de noapte, sport si timp liber.
 

Ghid turistic Marea Britanie are 1018 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleMarea Britanie

Cuvinte cheie: ghid turistic marea britanie, marea britanie, marea britanie ghid turistic, ghid turistic, atractii marea britanie, excursie marea britanie, vacanta marea britanie, ghid complet, ghid complet marea britanie, marea britanie ghid complet, insight guide, harta marea britanie, ghid marea britanie, marea britanie ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Marea Britanie

Alte ghiduri din colectia "Ghid complet"