ghid turistic Japonia

Editura: Aquila

Colectie: Ghid complet

Autor(i): Insight Guide

An aparitie: 2008ISBN: 9789737142689

Format: 15 x 22 cm

Numar de pagini: 396

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Japonia

De la metropole aglomerate, precum Tokyo, la sate traditionale pitoresti, de la statiuni de iarna, la plaje insorite, de la munti inalti, la parcuri linistite cu ciresi infloriti, de la vestitii luptatori de sumo, la frumusetea si gingasia gheiselor, Japonia, sau Tara Soarelui Rasare, este un loc al contrastelor ce merita din plin vizitat.
Rezultat al imbinarii informatiilor oferite de Insight Guide si Canalul Discovery, Colectia Ghid Complet ofera date despre istoria, oamenii, locurile si trasaturile tarii pe care cititorii vor sa o descopere. De asemenea ghidurile contin sugestii de calatorie ce ajuta la panificarea acesteia, sfaturi practice, recomandari de hoteluri, restaurante, cumparaturi, dar si harti detaliate pe care sunt trecute toate obiectivele de interes.
 

Ghid turistic Japonia are 1150 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleJaponia

Cuvinte cheie: ghid turistic japonia, japonia ghid turistic, japonia, ghid complet, ghid complet japonia, japonia ghid complet, vacanta japonia, excursie japonia, atractii japonia, insight guide, harta japonia, tara soarelui rasare, tokyo, ghid japonia, japonia ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Japonia

Alte ghiduri din colectia "Ghid complet"