ghid turistic Oslo si Bergen

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): Ad Libri

An aparitie: 2011ISBN: 978-606-8050-28-7

Format: 12,3 x 21 cm

Numar de pagini: 192

Text in limba: romana


Pret: 38.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Oslo si Bergen

In nicio alta capitala europeana nu veti avea mai puternic sentimentul ca natura apartine orasului ca in Oslo. Situata la extremitatea nordica a Oslofjorden, capitala Regatului Norvegiei se intinde, ca un amfiteatru natural, intre apele fiordului, la sud, si dealurile impadurite marka, la nord, est si vest. Oslo este destinatia perfecta pentru cei carora le plac activitatile in aer liber, pentru ca in orice punct din oras v-ati afla nu sunteti niciodata mai departe de 15-30 de minute de natura.
Al doilea oras ca marime din Norvegia, Bergenul, amplasat intre sapte munti si sapte fiorduri, are o atmosfera unica si se mandreste ca ofera combinatia ideala de natura, cultura si atractii urbane. Este socotit poarta de intrare in tara fiordurilor si cascadelor, in care vechile legende vikinge despre troli sunt inca vii.
 Planificati-va in detaliu calatoria in aceste doua orase cu ajutorul ghidului Ad Libri, care cuprinde topul celor mai frumoase zece obiective turistice, repere istorice, fotografii color, calendarul festivalurilor, sugestii de activitati pentru petrecerea timpului liber etc.

Ghid turistic Oslo si Bergen are 681 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleOslo si Bergen

Cuvinte cheie: ghid turistic oslo si bergen, ghid turistic oslo, ghid turistic bergen, oslo ghid turistic, bergen ghid turistic, ghid turistic, oslo si bergen, vacanta oslo, vacanta bergen, oslo, bergen, atractii turistice oslo, atractii turistice bergen, norvegia, norvegia ghid turistic, ghid turistic norvegia, excursie oslo, excursie bergen, ghid oslo, ghid bergen,

Publicitate

Alte ghiduri cu Oslo si Bergen

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"