ghid turistic Egipt

Editura: Aquila

Colectie: Ghid complet

Autor(i): Insight Guide

An aparitie: 2008ISBN: 9789737142702

Format: 15 x 22 cm

Numar de pagini: 358

Text in limba: romana


Pret: 62.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Egipt

Darul Nilului, cum mai este numit Egiptul, este locul unde civilizatia si cultura straveche atrag milioane de vizitatori. Pe langa piramide, Sfinx, sau vestitele temple, un rol important in dezvoltarea turistica il constituie si statiunile turistice si frumusetea Marii Rosii.
Rezultat al imbinarii informatiilor oferite de Insight Guide si Canalul Discovery, Colectia Ghid Complet ofera date despre istoria, oamenii, locurile si trasaturile tarii pe care cititorii vor sa o descopere. De asemenea ghidurile contin sugestii de calatorie ce ajuta la panificarea acesteia, sfaturi practice, recomandari de hoteluri, restaurante, cumparaturi, dar si harti detaliate pe care sunt trecute toate obiectivele de interes.
 

Ghid turistic Egipt are 759 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleEgipt

Cuvinte cheie: ghid turistic egipt, egipt ghid turistic, ghid turistic, egipt, vacanta egipt, excursie egipt, atractii turistice egipt, cairo, ghid complet egipt, egipt ghid complet, insight guide, ghid de calatorie egipt, ghid de calatorie, ghid egipt, ghid de calatorie egipt, egipt ghid,

Publicitate

Alte ghiduri cu Egipt

Alte ghiduri din colectia "Ghid complet"