ghid turistic Austria

Editura: Aquila

Colectie: Ghid complet

Autor(i): Insight Guide

An aparitie: 2007ISBN: 9789737144812

Format: 15 x 22 cm

Numar de pagini: 350

Text in limba: romana


Pret vechi : 62.90 Lei

Pret: 55.00 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Austria

Austria este o tara deosebita, usor de explorat, fiind o tara mica. Este renumita pentru cultura sa - opera, teatru, muzica clasica -, insa popularele statiuni destinate sporturilor de iarna si frumusetea si diversitatea oraselor precum Viena, Graz sau Salzburg fac din Austria una dintre cel mai cautate destinatii din Europa.
Ghidurile turistice din aceasta colectie sunt structurate pe capitole astfel incat cititorii sa cunoasca istoria, oamenii, locurile, trasaturile fiecarei tari, dar si sa descopere obiectivele de interes si sa afle informatii detaliate despre ele. Alaturi de imagini reprezentative si harti detaliate, ghidurile colectiei Ghid Complet ne ajuta sa planificam in detaliu calatoria, sa ne familiarizam cu locul, dar ne ofera si sfaturi practice si informatii despre transport, cazare, restaurante, viata de noapte, sport si timp liber.
 

Ghid turistic Austria are 784 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleAustria

Cuvinte cheie: ghid turistic austria, austria ghid turistic, austria, excursie austria, vacanta austria, viena, hofburg, palatul schonbrunn, ringstrasse, parcul de distractii prater, ghid complet, ghid complet austria, austria ghid complet, insight guide, atractii turistice austria, ghid austria, ghid de calatorie austria,

Publicitate

Alte ghiduri cu Austria

Alte ghiduri din colectia "Ghid complet"