ghid turistic Praga

Editura: Rao

Colectie: Harta si ghid de buzunar

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2009ISBN: 9789737172808

Format: 7 x 15,3 cm

Numar de pagini: 83

Text in limba: romana


Pret: 24.99 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Praga

Splendoarea si frumusetea acestui oras sunt incomparabile, iar cei ce au norocul sa il viziteze vor fi impresionati profund. Praga este un oras extraordinar de frumos, un centru cultural ce a dat nastere multor artisti, poeti si scriitori, iar frumoasele cladiri si monumente ce strajuiesc malurile raului Vltava, il fac una dintre cele mai populare atractii turistice din intreaga lume.
Realizat in colaborare cu editura Dorling Kindersley (DK), ghidul turistic Praga vine in ajutorul turistilor care nu au la dispozitie timpul necesar pentru a cunoaste in detaliu orasul. Alaturi de informatii esentiale despre monumentele si obiectivele turistice importante, grupate pe trasee, dar si recomandari si informatii utile despre restaurante, hoteluri, locuri de distractie, mijloace de transport, aceste ghiduri contin si o harta plianta a orasului, ce marcheaza punctele de interes dar si rutele mijloacelor de transport.
 

Ghid turistic Praga are 624 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 stelePraga

Cuvinte cheie: ghid turistic praga, praga ghid turistic, ghid turistic, praga, vacanta praga, excursie praga, atractii praga, cehia, ghid turistic cehia, cehia ghid turistic, podul carol, castelul praga, dorling kindersley, harta si ghid de buzunar, harta si ghid de buzunar praga, harta praga, ghid praga,

Publicitate

Alte ghiduri cu Praga

Alte ghiduri din colectia "Harta si ghid de buzunar"