ghid turistic Paris

Editura: Rao

Colectie: Harta si ghid de buzunar

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2009ISBN: 9789737172815

Format: 7 x 15,3 cm

Numar de pagini: 99

Text in limba: romana


Pret vechi : 24.99 Lei

Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Paris

Unul dintre cele mai frumoasea si mai cautate orase de pe glob. Parisul a stiut intotdeauna sa atraga, iar cultura sa, stiinta, arta, moda, divertismentul si gastronomia, il fac unul dintre cele mai importante orase din lume. Obiective turistice, muzee, teatre. cinematografe, restaurante, cafenele si cluburi de noapte ii intampina pe turisti la tot pasul si ii vor face sa nu se plictiseasca niciodata.
Realizate in colaborare cu editura Dorling Kindersley (DK), ghidurile turistice din colectia "Harta si ghid de buzunar" vin in ajutorul turistilor care nu au la dispozitie timpul necesar pentru a cunoaste in detaliu orasul. Alaturi de informatii esentiale despre monumentele si obiectivele turistice importante, grupate pe trasee, dar si recomandari si informatii utile despre restaurante, hoteluri, locuri de distractie, mijloace de transport, aceste ghiduri contin si o harta plianta a orasului, ce marcheaza punctele de interes dar si rutele mijloacelor de transport.
 

Ghid turistic Paris are 1103 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleParis

Cuvinte cheie: ghid turistic paris, paris ghid turistic, paris, ghid turistic, franta, ghid turistic franta, franta ghid turistic, atractii paris, excursie paris, vacanta paris, turnul eiffel, notre dame, moullin rouge, dorling kindersley, harta si ghid de buzunar, harta si ghid de buzunar paris, harta paris, ghid paris,

Publicitate

Alte ghiduri cu Paris

Alte ghiduri din colectia "Harta si ghid de buzunar"