ghid turistic New York

Editura: Rao

Colectie: Harta si ghid de buzunar

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2007ISBN: 9789737171276

Format: 7 x 15,3 cm

Numar de pagini: 98

Text in limba: romana


Pret: 24.99 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

New York

Orasul care nu doarme niciodata, sau Capitala Lumii, doua definitii ce caracterizeaza din plin acest oras. Cu o lista impresionanta de obiective si atractii turistice, New York te imbie sa il descoperi. Statuia Libertatii, Podul Brooklyn, Times Square, Epire State Building sau Wall Street sunt doar cateva dintre atractiile la care orice turist viseaza sa le vada.
Realizate in colaborare cu editura Dorling Kindersley (DK), ghidurile turistice din colectia "Harta si ghid de buzunar" vin in ajutorul turistilor care nu au la dispozitie timpul necesar pentru a cunoaste in detaliu orasul. Alaturi de informatii esentiale despre monumentele si obiectivele turistice importante, grupate pe trasee, dar si recomandari si informatii utile despre restaurante, hoteluri, locuri de distractie, mijloace de transport, aceste ghiduri contin si o harta plianta a orasului, ce marcheaza punctele de interes dar si rutele mijloacelor de transport.

Ghid turistic New York are 432 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleNew York

Cuvinte cheie: ghid turistic new york, ghid turistic, new york, new york ghid turistic, excursie new york, vacanta new york, atractii new york, statele unite, statuia libertatii, empire state building, central park, dorling kindersley, harta si ghid de buzunar, harta si ghid de buzunar new york, harta new york, ghid new york,

Publicitate

Alte ghiduri cu New York

Alte ghiduri din colectia "Harta si ghid de buzunar"