ghid turistic Viena

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): Ad Libri

An aparitie: 2013ISBN: 978-606-8050-19-5

Format: 12,3 x 21 cm

Numar de pagini: 176

Text in limba: romana


Pret: 38.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Viena

Pastrandu-si si in prezent aspectul de capitala imperiala, Viena este orasul in care aproape orice cladire aduce un omagiu trecutului. Resedinta a Habsburgilor timp de secole, orasul de pe malul Dunarii pare mai grandios si pompos decat oricare alta capitala europeana. Viena nu a ramas insa niciodata prinsa in capcana nostalgiei imperiale: aici a luat nastere miscarea Secession , iar Hundertwasser a conceput originalele sale cladiri si a reconvertit foste fabrici in spatii multifunctionale de nerecunoscut. Viena este totodata orasul muzicii, orasul lui Mozart, Beethoven si Schubert, dar mai ales orasul valsurilor lui Strauss.
 Acest ghid turistic va va ajuta sa explorati cele mai reprezentative atractii turistice din Viena, sa va planificati calatoria in cele mai mici detalii si sa aflati care sunt cele mai bune locuri unde va puteti distra, relaxa ori lua masa.

Ghid turistic Viena are 979 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleViena

Cuvinte cheie: ghid turistic viena, ghid turistic, viena, vacanta viena, viena ghid turistic, atractii turistice austria, austria, austria ghid turistic, ghid turistic austria, excursie viena, resedinta habsburgilor, orasul lui mozart, beethoven si schubert, orasul muzicii, ghid de calatorie viena, ghid de calatorie, ghid viena,

Publicitate

Alte ghiduri cu Viena

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"