ghid turistic Istanbul

Editura: Rao

Colectie: Harta si ghid de buzunar

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2009ISBN: 9789737173263

Format: 7 x 15,3 cm

Numar de pagini: 84

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Istanbul

Istanbul este singurul oras din lume dispus pe doua continente. Avand o istorie atat de indelungata si diversa, Istanbul ofera, spre incantarea turistilor, o sumedenie de atractii istorice: biserici vechi, moschei, palate, situri arheologice si muzee. Alaturi de obiectivele turistice, orasul ofera si unele dintre cele mai mari zone comerciale din lume (Marele Bazar, Taksim si Nisantasi - cele mai mari mall-uri din lume), iar viata de noapte a orasului, cu taverne, baruri si restaurante, face pe orice turist sa se simta bine in in acest oras impresionant.
Ghidurile turistice din colectia "Harta si ghid de buzunar" vin in ajutorul turistilor care nu au la dispozitie timpul necesar pentru a cunoaste in detaliu orasul. Alaturi de informatii esentiale despre monumentele si obiectivele turistice importante, grupate pe trasee, dar si recomandari si informatii utile despre restaurante, hoteluri, locuri de distractie, mijloace de transport, aceste ghiduri contin si o harta plianta a orasului, ce marcheaza punctele de interes dar si rutele mijloacelor de transport.
 

Ghid turistic Istanbul are 1038 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleIstanbul

Cuvinte cheie: ghid turistic istanbul, ghid turistic, istanbul, vacanta istanbul, istanbul ghid turistic, sfanta sofia, moscheea albastra, marele bazar, moscheea soliman, biserica chora, dorling kindersley, harta si ghid de buzunar, harta si ghid de buzunar istanbul, harta istanbul, ghid istanbul, ghid de calatorie istanbul,

Publicitate

Alte ghiduri cu Istanbul

Alte ghiduri din colectia "Harta si ghid de buzunar"