ghid turistic Florenta

Editura: Rao

Colectie: Harta si ghid de buzunar

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2007ISBN: 9789737171238

Format: 7 x 15,3 cm

Numar de pagini: 98

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Florenta

Capitala Toscanei, Florenta, este unul dintre cele mai frumoase orase din lume. In mijlocul unui peisaj incantator, Florenta atrage printr-o impresionanta arhitectura, iar multitudinea de obiective turistice il fac un oras perfect ca destinatie de vacanta.
Ghidul turistic Florenta vine in ajutorul turistilor care nu au la dispozitie timpul necesar pentru a cunoaste in detaliu orasul. Alaturi de informatii esentiale despre monumentele si obiectivele turistice importante, grupate pe trasee, dar si recomandari si informatii utile despre restaurante, hoteluri, locuri de distractie, mijloace de transport, aceste ghiduri contin si o harta plianta a orasului, ce marcheaza punctele de interes dar si rutele mijloacelor de transport.
 

Ghid turistic Florenta are 761 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleFlorenta

Cuvinte cheie: ghid turistic toscana si florenta, ghid turistic, toscana si florenta, toscana, florenta, toscana si florenta ghid turistic, ghid turistic toscana, toscana ghid turistic, ghid turistic florenta, florenta ghid turistic, firenze, italia, atractii florenta, atractii firenze, excursie florenta, excursie firenze, vacanta florenta, vacanta firenze, ghid turistic italia, dorling kindersley, harta si ghid de buzunar, harta si ghid de buzunar florenta, harta florenta, ghid florenta,

Publicitate

Alte ghiduri cu Florenta

Alte ghiduri din colectia "Harta si ghid de buzunar"