ghid turistic Budapesta

Editura: Rao

Colectie: Harta si ghid de buzunar

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2009ISBN: 9789737173270

Format: 7 x 15,3 cm

Numar de pagini: 83

Text in limba: romana


Pret: 24.99 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Budapesta

Considerat de multi turisti unul dintre cele mai frumoase orase din lume, Budapesta isi merita din plin numele de Perla Dunarii. Este un oras in care turismul este foarte bine dezvoltat, iar atractii precum Palatul Regal, Parlamentul Maghiar, Bastionul Pescarului, Bazilica Sf. Stefan, sau atragatoarea Insula Margareta sunt motive suficiente pentru a va bucura de o vacanta inr-un oras unic.
Alaturi de informatii esentiale despre monumentele si obiectivele turistice importante, grupate pe trasee, dar si recomandari si informatii utile despre restaurante, hoteluri, locuri de distractie, mijloace de transport, acest ghid contine si o harta plianta a orasului, ce marcheaza punctele de interes dar si rutele mijloacelor de transport.
 

Ghid turistic Budapesta are 941 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleBudapesta

Cuvinte cheie: ghid turistic budapesta, budapesta ghid turistic, budapesta, excursie budapesta, atractii budapesta, vacanta budapesta, buda, pesta, castelul buda, dealul gellert, bastionul pescarilor, parlamentul maghiar, bazilica sfantul stefan, cotul dunarii, dorling kindersley, harta si ghid de buzunar, harta si ghid de buzunar budapesta, harta budapesta, ghid budapesta,

Publicitate

Alte ghiduri cu Budapesta

Alte ghiduri din colectia "Harta si ghid de buzunar"