ghid turistic Berlin

Editura: Rao

Colectie: Harta si ghid de buzunar

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2009ISBN: 9789737173256

Format: 7 x 15,3 cm

Numar de pagini: 83

Text in limba: romana


Pret: 24.99 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Berlin

Berlinul este un oras cu un farmec aparte, plin de istorie si cultura, cu multe monumente, muzee si locuri de interes, impanzite in toate zonele, dar si cu una dintre cele mai animate vieti de noapte din Europa. Un oras ce te atrage prin diversitate si stil, in care vrei mereu sa revii.
Realizate in colaborare cu editura Dorling Kindersley (DK), ghidurile turistice din colectia "Harta si ghid de buzunar" vin in ajutorul turistilor care nu au la dispozitie timpul necesar pentru a cunoaste in detaliu orasul. Alaturi de informatii esentiale despre monumentele si obiectivele turistice importante, grupate pe trasee, dar si recomandari si informatii utile despre restaurante, hoteluri, locuri de distractie, mijloace de transport, aceste ghiduri contin si o harta plianta a orasului, ce marcheaza punctele de interes dar si rutele mijloacelor de transport.
 

Ghid turistic Berlin are 716 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleBerlin

Cuvinte cheie: ghid turistic berlin, berlin, berlin ghid turistic, atractii berlin, excursie berlin, vacanta berlin, harta si ghid de buzunar, harta si ghid de buzunar berlin, harta berlin, ghid turistic germania, germania, ghid berlin, ghid de calatorie berlin,

Publicitate

Alte ghiduri cu Berlin

Alte ghiduri din colectia "Harta si ghid de buzunar"