ghid turistic Paris

Editura: Rao

Colectie: Ghiduri turistice

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2010ISBN: 9789737173676

Format: 22 x 13 cm

Numar de pagini: 450

Text in limba: romana


Pret: 69.99 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Paris

Paris este una dintre cele mai populare destinatii din lume. Un oras plin de viata, cosmopolit, ce adaposteste atractii precum Turnul Eiffel, Notre-Dame, Muzeul Louvre, Champs-Elysées, Arcul de Triumf, dar si o gama variata de divertisment si viata de noapte. O plimbare si o cina in unul din localurile de pe malurile Senei, cu siguranta este inca unul dintre cele mai minunate lucruri in Orasul Luminilor.
Cu peste 1200 de fotografii sugestive, alaturi de harti detaliate si informatii complete despre monumentele si punctele de atractie ale orasului, acest ghid face parte din una dintre cele mai complete si mai apreciate colectii de ghiduri turistice, realizata in colaborare cu editura Dorling Kindersley (DK). Contine de asemenea si indicatii referitoare la posibilitatile de cazare, utilizarea telefoanelor publice, a transportului in comun si a monedei locale, dar si liste ample cu recomandari despre locuri de cazare, unde sa luati masa sau locuri de distractie.
 

Ghid turistic Paris are 793 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleParis

Cuvinte cheie: ghid turistic paris, paris ghid turistic, paris, ghid turistic, franta, ghid turistic franta, franta ghid turistic, atractii paris, excursie paris, vacanta paris, turnul eiffel, notre dame, moullin rouge, dorling kindersley, ghid paris, ghid de calatorie paris,

Publicitate

Alte ghiduri cu Paris

Alte ghiduri din colectia "Ghiduri turistice"