ghid turistic Beijing

Editura: Rao

Colectie: Harta si ghid de buzunar

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2009ISBN: 9789737173287

Format: 7 x 15,3 cm

Numar de pagini: 84

Text in limba: romana


Pret: 24.99 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Beijing

Beijing, capitala Chinei, un oras in care veti descoperi atat traditia trecutului, cat si amprenta dezvoltarii moderne. Aractiile Beijingului sunt impresionante. Printre ele se numara: o portiune foarte bine pastrata din Marele Zid Chinezesc, Orasul Interzis - un complex arhitectural unic in lume -, Piata Tian'anmen - cea mai mare piata din lume -, dar si muzee si parcuri impresionante, ce merita din plin vizitate.
Ghidul turistic Beijing vine in ajutorul turistilor care nu au la dispozitie timpul necesar pentru a cunoaste in detaliu orasul. Alaturi de informatii esentiale despre monumentele si obiectivele turistice importante, grupate pe trasee, dar si recomandari si informatii utile despre restaurante, hoteluri, locuri de distractie, mijloace de transport, aceste ghiduri contin si o harta plianta a orasului, ce marcheaza punctele de interes dar si rutele mijloacelor de transport.
 

Ghid turistic Beijing are 937 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleBeijing

Cuvinte cheie: ghid turistic beijing, beijing ghid turistic, beijing, excursie beijing, vacanta beijing, harta si ghid de buzunar beijing, harta si ghid de buzunar, harta beijing, ghid de buzunar beijing, ghid turistic china, china, dorling kindersley, ghid beijing,

Publicitate

Alte ghiduri din colectia "Harta si ghid de buzunar"