ghid turistic Paris

Editura: Linghea

Colectie: Descopera

Autor(i): Berlitz

An aparitie: 2017ISBN: 978-606-8837-39-0

Format: 194 x 116 mm

Numar de pagini: 141

Text in limba: romana


Pret: 39.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Paris

 Copiii, iubitorii de liniste, pasionatii de mancare si vinuri fine, amatorii de literatura, cei ce alearga dupa cumparaturi, dar si marii iubitori de arta au motive intemeiare sa viziteze Parisul. Fiind unul dintre cele mai vizitate orase ale lumii, Paris isi intampina turistii cu o diversitate pentru fiacare om in parte pentru a sti sigur ca revine si nu regreta nicio clipa destinatia aleasa. 

Ghid turistic Paris lansat de faimoasa editura Linghea este una dintre cele mai bune carti de calatoria ale momentului. Pe langa informatiile detaliate despre obiectivele turistice, structurate pe trasee si insotite de harti exacte si fotografii sugestive, ceea ce face special acest ghid turistic este faptul ca la final gasiti harta pliata a orasului, detasabila, ce va conduce atent la fiecare loc de interes.

Ghid turistic Paris are 631 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleParis

Cuvinte cheie: ghid turistic paris, paris ghid turistic, carte de calatorie paris, paris ghid, ghid paris, obiective turistice paris, paris berlitz, ghid berlitz paris, ghid turistic paris berlitz,

Publicitate

Alte ghiduri cu Paris

Alte ghiduri din colectia "Descopera"