ghid turistic Barcelona

Editura: Rao

Colectie: Harta si ghid de buzunar

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2009ISBN: 9789737172822

Format: 7 x 15,3 cm

Numar de pagini: 83

Text in limba: romana


Pret: 24.99 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Barcelona

Barcelona este un oras incantator, construit parca sa atraga turisti. Cladiri medievale, muzee impresionante, cartiere vechi, piete superbe, bulevarde incantatoare, parcuri relaxante, tot ceea ce este nevoie pentru o vacanta perfecta, intr-un oras minunat.
Realizat in colaborare cu editura Dorling Kindersley (DK), ghidul turistic Barcelona vine in ajutorul turistilor ce nu au la dispozitie timpul necesar pentru a cunoaste in detaliu orasul. Alaturi de informatii esentiale despre monumentele si obiectivele turistice importante, grupate pe trasee, dar si recomandari si informatii utile despre restaurante, hoteluri, locuri de distractie, mijloace de transport, aceste ghiduri contin si o harta plianta a orasului, ce marcheaza punctele de interes dar si rutele mijloacelor de transport.
 

Ghid turistic Barcelona are 958 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleBarcelona

Cuvinte cheie: ghid turistic barcelona, barcelona ghid turistic, barcelona, excursie barcelona, vacanta barcelona, harta si ghid de buzunar barcelona, harta si ghid de buzunar, harta barcelona, ghid de buzunar barcelona, dorling kindersley, ghid turistic spania, spania ghid turistic, spania, excursie spania, vacanta spania, las ramblas, blau tramvia, fc barcelona, sagrada familia, ghid barcelona,

Publicitate

Alte ghiduri cu Barcelona

Alte ghiduri din colectia "Harta si ghid de buzunar"