ghid turistic Amsterdam

Editura: Rao

Colectie: Harta si ghid de buzunar

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2007ISBN: 9789737171214

Format: 7 x 15,3 cm

Numar de pagini: 98

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Amsterdam

Amsterdamul este un oras ce ofera fiecarui turist ceea ce cauta. De la aritectura impresionanta, la canalele romantice, de la petreceri in Red Light District, la plimbari linistite pe stradute inguste, de la renumitele muzee, la frumoasele sere cu lalele, Amsterdamul te incanta si te atrage in orice anotimp, indiferent de varsta.
Realizat in colaborare cu editura Dorling Kindersley (DK), ghidul turistic Amsterdam, din colectia "Harta si ghid de buzunar", vine in ajutorul turistilor care nu au la dispozitie timpul necesar pentru a cunoaste in detaliu orasul. Alaturi de informatii esentiale despre monumentele si obiectivele turistice importante, grupate pe trasee, dar si recomandari si informatii utile despre restaurante, hoteluri, locuri de distractie, mijloace de transport, aceste ghiduri contin si o harta plianta a orasului, ce marcheaza punctele de interes dar si rutele mijloacelor de transport.
 

Ghid turistic Amsterdam are 605 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleAmsterdam

Cuvinte cheie: ghid turistic amsterdam, ghid turistic, amsterdam, vacanta amsterdam, amsterdam ghid turistic, atractii turistice amsterdam, olanda, olanda ghid turistic, ghid turistic olanda, excursie amsterdam, muzeul van gogh, rijksmuseum, muzeul stedelijk, red light district, cartierul rosu, cartierul felinarelor rosii, red district, harta si ghid de buzunar, harta si ghid de buzunar amsterdam, harta amsterdam, dorling kindersley, ghid amsterdam,

Publicitate

Alte ghiduri cu Amsterdam

Alte ghiduri din colectia "Harta si ghid de buzunar"