ghid turistic Romania (engleza)

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): Mariana Pascaru

An aparitie: 2016ISBN: 978-606-8050-67-6

Format: 12,3 x 21 cm

Numar de pagini: 184

Text in limba: engleza


Pret: 41.50 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Romania (engleza)

Daca reusesti sa descoperi cu adevarat Romania atunci cu siguranta o vei cataloga ca o atractie turistica si o vei pune pe lista cu cele mai frumoase locuri si experiente ce trebuiesc traite. Fie ca este vorba de geografie cu minunatele sale splendori unice in lume, fie ca este vorba de istorie sau fie ca ne referim la traditii si obiceiuri, indiferent in ce colt al tarii te vei afla, mereu gasesti ceva care sa te atraga si sa te fascineze. Pentru asta, cel mai bine este sa consulti un ghid turistic Romania, care sa te ajute cu informatii detaliate despre cele mai inedite locuri si atractii turistice, dar si cu harti si fotografii ale acestora. Site-ulghidurituristice.com va pune la dispozitie un ghid turistic cu Romania in care aveti acces la toate informatiile necesare pentru planificarea unei calatorii char si de lunga durata, cu informatii actualizate despre obiectivele si evenimentele cele mai importante din majoritatea zonelor tarii. De la numere de telefon, adrese si orare de functionare ale importantelor atractii turistice si pana la recomandari de restaurante si cafenele gasiti in acest ghid cu Romania.

Ghid turistic Romania (engleza) are 442 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleRomania (engleza)

Cuvinte cheie: ghid turistic romania, ghid romania, ghiduri turistice, ghid turistic cu romania, ghiduri romania, carti romania, romania ghid turistic, ghid turistic, ghiduri-turistice, ghiduri turistice cu romania, atractii turistice romania, obiective turistice romania, romania, ghid romania,

Publicitate

Alte ghiduri cu Romania

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"