ghid turistic Maroc

Editura: Ad Libri

Colectie: Calator pe mapamond

Autor(i): Dana Ciolca

An aparitie: 2016ISBN: 978-606-8050-71-3

Format: 12,3 x 21 cm

Numar de pagini: 152

Text in limba: romana


Pret: 38.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Maroc

Unind doua continente - Europa si Africa - dar si trei culturi - araba, africana si europeana - Marocul este una dintre cele mai atractive destinatii turistice ale momentului. Atractiile turistice sunt dintre cele mai diverse. Atat natura, cat si istoria si cultura contribuie din plin crearea unei destinatii perfecte pentru vacanta. De la intinsul si aridul desert Sahara, pana la plajele exclusiviste ale Oceanului Atlantic sau ale Marii Mediterane, de la plimbarile cu camila si pana la scufundari in paradisul apelor, de la distractii din cele mai inedite in marile orase si pana la magia siturilor arheologice, Marocul ofera oportunitati pentru orice fel de turist si atrage cu siguranta prin simplitate si inedit.

Un ghid turistic Maroc, bine documentat si structurat, va ajuta sa descoperiti fiecare experienta ce merita traita odata ce ati ajuns in aceasta destinatie. De la atractiille turistice din Maroc si pana la recomandari de restaurante, de la harti detaliate si fotografii sugestive, ghidul Maroc va ofera posibilitatea de a planifica riguros calatoria si de a nu rata nimic din ce merita surprins.

Ghid turistic Maroc are 461 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleMaroc

Cuvinte cheie: ghid maroc, ghid turistic maroc, maroc ghid, atractii turistice maroc, obiective turistice maroc, ghid de calatorie maroc,

Publicitate

Alte ghiduri cu Maroc

Alte ghiduri din colectia "Calator pe mapamond"