ghid turistic Austria

Editura: Rao

Colectie: Ghiduri turistice

Autor(i): Dorling Kindersley

An aparitie: 2010ISBN: 9789737172846

Format: 22 x 13 cm

Numar de pagini: 392

Text in limba: romana


Pret: 68.99 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Austria

Austria este o tara cu o cultura si o istorie foarte bogate, dar si faimoasa pentru statiunile de ski din Alpi. Este o tara usor de explorat si ofera atractii neasteptate. Activitatea culturata variata - concerte de opera, piese de teatru, festivaluri de muzica clasica -, distractiile si viata de noapte - restaurante traditionale, berarii, cafenele -, lacurile cu ape limpezi si peisajele impresionante ale Alpilor, dar si magnificile orase precum Viena - cu atractii precum Hofburg, Palatul Schonbrunn, Ringstrasse sau parcul de distractii Prater -, fac ca Austria sa fie o tara perfecta pentru petrece o vacanta de neuitat, indiferent de anotimp.
Cu sute de fotografii reprezentative, informatii amanuntite, aduse la zi, despre principalele puncte de atractie, harti detaliate, dar si recomandari despre hoteluri, restaurante, mijloace de transport si locuri de distractie, aceste ghiduri sunt unele dintre cele mai complexe si mai apreciate de pe piata turistica.
 

Ghid turistic Austria are 689 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleAustria

Cuvinte cheie: ghid turistic austria, austria ghid turistic, austria, excursie austria, vacanta austria, viena, hofburg, palatul schonbrunn, ringstrasse, parcul de distractii prater, dorling kindersley, atractii turistice austria, ghid austria, ghid de calatorie austria,

Publicitate

Alte ghiduri cu Austria

Alte ghiduri din colectia "Ghiduri turistice"