ghid turistic Italia

Editura: Adevarul Holding

Colectie: National Geographic Traveler

Autor(i): Tim Jepson

An aparitie: 2010ISBN: 978-606-539-258-8

Format: 12x19 cm

Numar de pagini: 400

Text in limba: romana


Pret: 34.99 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Italia

Italia este una dintre cele mai cautate destinatii din lume, iar orasele precum Venetia, Milano, Roma, Florenta atrag ca un magnet milioane de turisti. Nu doar istoria si cultura fara egal reprezinta atractia principala. Si plajele insorite din Sicilia, muntii din nordul tarii sau renumitele paste si vinurile de calitate sunt motive pentru care sa nu ratam aceasta tara perfecta.
Acest ghid turistic Italia ne ofera toate informatiile necesare despre istoria, cultura, traditiile, obiectivele turistice din intreaga tara, ne ajuta cu sfaturi utile pentru planificarea din timp a itinerariilor, si cu harti detaliate pentru a descoperi cat mai usor principalele atractii. Nu lipsesc nici recomandarile de hoteluri, restaurante, teatre, cinematografe, muzee, locuri de joaca sau mijloace de transport. 

Ghid turistic Italia are 1261 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleItalia

Cuvinte cheie: ghid turistic italia, ghid turistic, italia, vacanta italia, italia ghid turistic, atractii turistice italia, excursie italia, ghid italia, ghid de calatorie italia, italia ghid de calatorie, ghid national geographic, ghid national geographic italia,

Publicitate

Alte ghiduri cu Italia

Alte ghiduri din colectia "National Geographic Traveler"