ghid turistic Franta

Editura: Adevarul Holding

Colectie: National Geographic Traveler

Autor(i): Rosemary Bailey

An aparitie: 2010ISBN: 978-606-539-255-7

Format: 12x19 cm

Numar de pagini: 400

Text in limba: romana


Pret: 34.90 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Franta

Cu siguranta Franta se afla pe lista cu locuri de vizitat a tuturor turistilor. De la istorie si cultura la peisaje si plaje superbe, de la arta la ciocolata fina, de la branzeturi delicate la vinuri renumite, de la obiective precum Turnul Eiffel, pana la casute traditionale ratacite prin munti, Franta este tara care ofera printre cele mai multe atractii din lume si nu degeaba are si un numar atat de mare de vizitatori anual.
Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame, Castelul Versailles, castelele Chambord, Chinon, Blois din Valea Loarei, Podul Millau, inegalabila Coasta de Azur, Muntii Alpi si Pirinei, sunt doar cateva dintre marile atractii turistice pe care le gasiti descrise in ghidul turistic Franta. De asemenea acest ghid mai contine si harti detaliate ale tuturor zonelor, precum si sfaturi practice si recomandari de hoteluri, restaurante, atractii pentru copii, informatii utile despre transport, clima, moneda, si multe altele. 

Ghid turistic Franta are 1049 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.50 steleFranta

Cuvinte cheie: ghid turistic franta, ghid turistic, franta, vacanta franta, franta ghid turistic, atractii turistice franta, excursie franta, ghid franta, ghid de calatorie franta, franta ghid de calatorie, ghid national geographic, ghid national geographic franta,

Publicitate

Alte ghiduri cu Franta

Alte ghiduri din colectia "National Geographic Traveler"