ghid turistic Franta

Editura: Ad Libri

Colectie: Key Guide

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2008ISBN: 978-973-7887-83-2

Format: 13 x 23 cm

Numar de pagini: 464

Text in limba: romana


Pret vechi : 69.76 Lei

Pret: 40.00 Lei


Vezi cosul (0) Comanda

Franta

Franta - tara deliciilor culinare, a vinului bun, a stilului de viata boem si a turismului cultural. Beneficiind de un relif propice (cu plaje la Marea Mediterana si statiuni turistice in Alpi), de conditii climatice favorabile, de numeroase atractii istorice si culturale (Palatul de la Versailles, Catedrala Notre-Dame, Muzeul Luvru, Arcul de Triumf, Turnul Eiffel), de parcul de distractii Disneyland si podgorii celebre, Franta este o destinatie de vis pentru orice turist.
Editura Ad Libri va pune la dispozitie acest ghid pentru a va putea planifica in detaliu calatoria in Franta. Dispune de informatii utile despre traseele auto, hoteluri si restaurante, mijloace de transport, servicii de urgenta, orarul institutiilor. Ofera imagini si prezentari detaliate ale celor mai cunoscute atractii turistice, dar si propuneri de drumetii si tururi tematice, harti detaliate. Dispunand de acest ghid in timpul calatoriei, cu siguranta nu veti avea surprize neplacute. Cele placute (numeroase si garantate) sunt din partea... Frantei!!! 

Ghid turistic Franta are 393 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleFranta

Cuvinte cheie: ghid turistic franta, franta, franta ghid turistic, ghid tuistic, atractii turistice franta, vacanta franta, excursie franta, palatul de la versailles, catedrala notre dame, muzeul luvru, arcul de triumf, turnul eiffel, paris, valea loarei, ghid franta,

Publicitate

Alte ghiduri cu Franta

Alte ghiduri din colectia "Key Guide"