ghid turistic Barcelona

Editura: Ad Libri

Colectie: Key Guide

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2008ISBN: 978-973-7887-86-3

Format: 13 x 23 cm

Numar de pagini: 312

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Barcelona

Barcelona, orasul situat pe malul Marii Mediterane, te va surprinde cu amestecul sau de istorie si modernitate. Ia-ti o pereche de pantofi comfortabili si porneste sa descoperi Barcelona. Poti porni din Barri Gothic, cartierul gotic al orasului cu stradutele lui inguste si pline de istorie, vizitezi Sagrada Familia, Muzeul Pablo Picasso, te relaxezi in Parcul Guell, admiri privelistea orasului de pe Montjuic si în final ajungi la mare, în La Barceloneta, vechiul cartier pescaresc. La Rambla, partea veche a orasului sau stadionul Camp Nou si Muzeul FC Barcelona sunt si ele destinatii ce nu pot fi ratate. Daca vrei sa-i descoperi si viata de noapte poti merge la un mic bar cu o atmosfera intima, sau la o discoteca, inconjurat de sute de oameni ce au acelasi scop ca si tine: sa se distreze.
Daca doresti sa-ti planifici singur o vacanta in Barcelona, ghidul din colectia Key Guide este exact lucrul de care ai nevoie. Include trasee auto, mijloace de transport, recomandari de hoteluri si restaurante dar si informatii utile despre institutii, serviciile de urgenta sau starea vremii. Obiectivele turistice sunt prezentate pe larg, fiindu-va propuse si o serie de itinerarii si drumetii ce includ majoritatea atractiilor. Nu va ramane decat sa le descoperiti.

Ghid turistic Barcelona are 376 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleBarcelona

Cuvinte cheie: ghid turistic barcelona, barcelona ghid turistic, barcelona, excursie barcelona, vacanta barcelona, ghid turistic spania, spania ghid turistic, spania, excursie spania, vacanta spania, las ramblas, blau tramvia, fc barcelona, sagrada familia, ghid barcelona,

Publicitate

Alte ghiduri cu Barcelona

Alte ghiduri din colectia "Key Guide"