ghid turistic Venetia

Editura: Ad Libri

Colectie: Destinatii de top

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2009ISBN: 978-973-7887-98-6

Format: 13,3 x 18,9 cm

Numar de pagini: 192

Text in limba: romana


Pret vechi : 40.33 Lei

Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Venetia

Construita pe 118 insule si impanzita de mai mult de 200 de canale si 400 de poduri, Venetia a fost declarata Patrimoniu Mondial UNESCO inca din anul 1979. Orasul este un adevarat muzeu in aer liber, prin care gondolele aluneca pe frumoasele canale. Palatul Dogilor si Piata San Marco, in care se afla Bazilica San Marco, sunt cele mai importante atractii turistice ale Venetiei, dar fiecare pas va va scoate in cale alte si alte minuni si va va convinge de farmecul indicibil al celui mai pictat oras din lume. Carnavalul venetian din luna februarie este vedeta evenimentelor similare din intreaga lume.
Ghidul din colectia Destinatii de top este structurat pe capitole, fiecare dintre acestea prezentand cate o zona din Venetia,  descrisa in amanunt, cu obiectivele si atractiile sale si insotita de o harta detaliata, precum si de un traseu care va va ajuta sa nu ratati locurile de interes turistic. De asemenea, ghidul contine si informatii despre obiectivele turistice – telefoane de contact, orare de functionare, cai de acces –, recomandari de localuri si hoteluri si informatii utile pentru a va putea planifica in amanunt vacanta la Venetia. 

Ghid turistic Venetia are 707 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleVenetia

Cuvinte cheie: ghid turistic venetia, venetia ghid turistic, ghid turistic, venetia, italia, ghid turistic italia, atractii venetia, vacanta venetia, excursie venetia, venice, canal grande, piazza san marco, palazzo ducale, ghid venetia,

Publicitate

Alte ghiduri cu Venetia

Alte ghiduri din colectia "Destinatii de top"