ghid turistic Paris

Editura: Ad Libri

Colectie: Destinatii de top

Autor(i): AA Publishing

An aparitie: 2009ISBN: 978-973-7887-94-8

Format: 13,3 x 18,9 cm

Numar de pagini: 192

Text in limba: romana


Pret: Stoc epuizat!


Vezi cosul (0)

Paris

Cu o istorie impresionanta, o arhitectura fabuloasa, o vasta colectie de lucrari de arta, o oferta muzicala si teatrala de invidiat, nenumarate oportunitati de divertisment si o bucatarie de inalta clasa, Parisul este o destinatie perfecta de vacanta care atrage anual milioane de vizitatori. De la mareata Notre-Dame sau magnificul Musée du Louvre si pana la mai putin cunoscuta Église de Saint-Germain-des-Prés, Parisul incanta la fiecare pas.
Complet si frumos ilustrat, ghidul turistic Paris va pune la dispozitie harti ale zonelor, dar si informatii detaliate despre fiecare obiectiv in parte, atat din oras cat si din imprejurimi. De asemenea contine recomandari si informatii utile despre cum sa ajungeti in Paris, despre mijloacele de transport, birourile de informare turistica, dar si multe altele. 

Ghid turistic Paris are 488 voturi, cel mai mare vot fiind de 5 stele iar media de 4.51 steleParis

Cuvinte cheie: ghid turistic paris, paris ghid turistic, paris, ghid turistic, franta, ghid turistic franta, franta ghid turistic, atractii paris, excursie paris, vacanta paris, turnul eiffel, notre dame, moullin rouge, ghid paris,

Publicitate

Alte ghiduri cu Paris

Alte ghiduri din colectia "Destinatii de top"